GAMBAR-GAMBAR PENHINAAN KE ATAS ISLAM | KHALIFAH

About

penaja 1

3 October 2011

GAMBAR-GAMBAR PENHINAAN KE ATAS ISLAM

Bangsat kafir laknatullah tak henti-henti dari zaman dahulu sehingga kini dengki dan khianat dan menghina agama Islam yang suci dan mulia. Penghinaan terhadap Rasulullah s.a.w bukanlah satu isu yang baru kerana sejak Baginda s.a.w. diutuskan menjadi utusan Allah s.w.t. lagi, Baginda s.a.w. telah dihina oleh para kafir Quraisy dengan pelbagai cemuhan dan tohmahan. Umat Islam pada ketika itu hanya mampu bersabar dengan cemuhan tersebut kerana mereka masih lagi lemah namun dalam masa yang sama, mereka membenci perbuatan tersebut dalam diri mereka.

Pelbagai cara dan taktik digunakan untuk menghina Islam secara terang-terangan atau secara halus tanpa disedari oleh umat Islam. Sakit hati sebagai orang Islam melihat agama sendiri dihina melalui gambar-gambar yang dikutip dari internet. Walaupunpun dihina, kita masih bersabar dan berdoa kepada Allah swt supaya mereka dilaknati melalui bala-bala. Allah swt sahaja yang tahu yang kita tidak ketahui. Seperti taufan, banjir besar, kebakaran dan penyakit yang tidak ada penawarnya.

Kita tak hairan sebab beginilah sifat kafir laknatullah dari sejak turun temurun mendendam agama Islam yang melihat Islam mengancam ugama mereka. Dari hari ke hari di benua Eropah, banyak yang memeluk agama Islam selepas tidak ada jalan keluar dalam penyelesaian mencari arah hidup dari agama mereka dan mendapat ketenangan selepas memeluk agama Islam.

Tapi yang mendukacitakan ada kalangan orang-orang Islam yang sanggup menghina agama sendiri dan bangsa sendiri kerana kurang keimanan dan terpengaruh dengan kawan-kawan Nasrani dan Yahudi yang senantiasa memesong akidah serta menyesatkan melalui media-media elektronik secara terang-terangan dan secara halus tanpa disedari.

Lagi satu, penggunaan kalimah ALLAH dikalangan masyarakat Kristian, khususnya masyarakat yang hidup di dalam sebuah negara ISLAM, tidak dapat tidak pasti menyentuh perasaan umat ISLAM, kerana perkataan Allah adalah sangat mulia di sisi umat Islam.

Apa yang menghairankan ialah, sebelum ini pengamal ajaran Kristian itu menyebut ‘tuhan’ dengan bahasa mereka masing-masing. Tetapi kenapa pula tiba-tiba sahaja ingin bertukar angin pula? Mungkinkan ini merupakan satu agenda untuk mengacau bilaukan dan memecahkan perpaduan umat-umat Islam. Janganlah kerana untuk memenangi kuasa politik, kita sanggup korbankan maruah kita dan berkompromi dengan bersetuju pandangan mereka. Sama-samalah kita renung-renungkan.....

LAGI-LAGI GAMBAR MENGHINA ISLAM:-

gambar orang islam sedang solat di pijak orang yahudi dan paderi kristian

Ayat Al-Quran pada tisu tandas. gambar ini menggunakan fotoshop.

gambar mepermainkan nama ALLAH

Nik Azik yang di fotoshop

Wanita barat sedang membuang air besar atas Kaabah

Poster membakar naskah Al-Quran

Menghina Rasulullah dan Islam

Pakaian terdedah dengan ayat suci dihadapan.

kasut wanita dengan tulisan ayat suci.

Naskah Al-Quran yang di lukis salib kristian
Take beeer atau takbir

Al-Quran dijadikan sasaran latihan menembak

Al-Quran di jadikan sebagai makanan khinzir

Orang solat berjemaah sambil di liwat oleh haiwan

Gambar orang islam yang di pukul, di tendang dan di dera

Sebagai tempat buang air kecil... Wanita bertudung..serupa paderi wanita juga.

Kitab Surah Yassin di dalam mangkuk tandas

Ayat suci ditatto di badan wanita kafir.

Patung mainan yang menyakit hati..orang Islam.

orang islam solat berjemaah sembah wanita
PERHATIAN:- Jika anda rasa kandungan ini patut disebarkan ke laman facebook dan twitter anda,sila klik butang kongsi di bawah ini.

 
 Share

 


TERIMA KASIH KERANA KONGSI KANDUNGAN INI DENGAN RAKAN ANDA..